facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Κατολίσθηση στην παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο - Τραυματίστηκε τουρίστρια, κανένας αγνοούμενος

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, όταν αποκολλήθηκαν βράχια. Από την κατολίσθηση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό τραυματίστηκε μία ξένη τουρίστρια, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικά τρεις ελαφρά τραυματίες. Την ίδια ώρα, στην περιοχή πραγματοποιούνται έρευνες για τυχόν αγνοούμενους, ωστόσο από την καταμέτρηση των επιβαινόντων σε τουριστικά σκάφη δεν προέκυψε κανένας αγνοούμενος. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες. «Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.
«Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι μεταξύ των επιβατών των τουριστικών σκαφών που προσέγγισαν σήμερα την παραλία του Ναυαγίου, καθόσον δεν υπήρχαν άτομα πλην αυτών που επισκέφτηκαν την περιοχή σήμερα. Έχουν καταγραφεί άπαντες και δεν φαίνεται να λείπει κανείς», δήλωσε στο imerazante.gr ο Λιμενάρχης Ζακύνθου, Νίκος Κοκκάλας.
Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή για τυχόν αγνοούμενους. Εν τω μεταξύ, ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για τη Ζάκυνθο και άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί, προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες.
Λόγω της κατολίσθησης, δόθηκε εντολή εκκένωσης της παραλίας και παράλληλα απαγορεύτηκε η προσέγγιση σκαφών στην περιοχή μέχρι νεωτέρας.
Σημειώνεται ότι στην παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.
Πηγή φωτό: imerazante
newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news