facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Κλειστά τα σχολεία σε αρκετές περιοχές την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας. Αρκετοί δήμαρχοι σε συννενόηση με περιφερειάρχες αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις, για την ασφάλεια μαθητών και των γονέων τους.

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στους δήμους Αθηναίων και Πειραιώς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017».

Ταυτόχρονα δεν θα ανοίξουν και τα σχολεία στο δήμο Κερατσινίου, στο δήμο Πειραιά και στο δήμο Ιλίου.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία σε Πελοπόννησο, Αιτωλοακαρνανία, Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.​

Ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε να κλείσει επιπλέον από σήμερα και τις παιδικές χαρές και τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news