facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα , πρόκειται για δυο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν, είναι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και παραβίαση του νόμου περί επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Τα γεγονότα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα εξελίχθηκαν ως εξής :

Μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Πέτρος Κωνσταντινέας αποχώρησε κατευθυνόμενος στην οδό Καλλιπατείρας ,φθάνοντας έξω από τα γραφεία των σκληροπυρηνικών οπαδών της ομάδας της Καλαμάτας «Bulldogs» κάποιος από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους του φώναξε …«Ρε ξεπούλησες την Μακεδονία » σταματώντας την μηχανή ο Πέτρος Κωνσταντινέας κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση και ζήτησε εξηγήσεις βρίζοντας και απειλώντας τους συγκεντρωμένους οπαδούς .

Η κατάσταση πλέον ξέφυγε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και ο βουλευτής Κωνσταντινέας να υποστεί άγριο ξυλοδαρμό παρά την αστυνομική φύλαξη που διέθετε από περισσότερα από 50 άτομα .

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.



bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news