facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Το σκεπτικό του βουλεύματος με το οποίο οδηγείται και πάλι στη φυλακή ο Αρ. Φλώρος

Για «ισχυρές ενδείξεις πλαστότητας πιστοποιητικών αναπηρίας» κάνει λόγο - σύμφωνα με πληροφορίες - το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας, που οδήγησε τον Αριστείδη Φλώρο πίσω στις φυλακές.

Το δικαστικό συμβούλιο, που συνεδρίασε με διαδικασίες εξπρές, υιοθέτησε πλήρως την πρόταση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρου Σοφουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε το πιστοποιητικό βάσει του οποίου δομήθηκε το ποσοστό αναπηρίας του κατηγορουμένου, «αόριστο, ασαφές και ουδόλως επιστημονικά πειστικό».

Μάλιστα, ο κ. Σοφουλάκης υπέβαλε και δεύτερη πρόταση συμπληρωματική, μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων του Ευαγγελισμού, τα οποία έχουν τεθεί υπο διερεύνηση μετά τις καταγγελίες της διοικήτριας του νοσοκομείου.

Τα έγγραφα διαβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, που είχε διατάξει την προκαταρκτικη έρευνα σε βάρος του Αρ. Φλώρου, ο οποίος στη συνέχεια τα διαβίβασε στην Εισαγγελία Εφετών.

Στη συμπληρωματική πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας, ο κ. Σοφουλακης αναφέρει πως «τα έγγραφα αυτά ενισχύουν την προκαταρκτική εξέταση την οποία διέταξε ο κ.Προκοπίου και αποτελούν ισχυρές ενδείξεις περι πλαστότητας του πιστοποιητικού και ψευδούς ποσοστού αναπηρίας».

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς η προκαταρκτική της Εισαγγελίας Χαλκίδας

Στο μεταξύ, στην εισαγγελία κατά της διαφθοράς μεταφέρεται με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Χαλκίδας Δημ. Προκοπίου. Η εντολή δόθηκε προκειμένου να εποπτεύεται απο κοντά η έρευνα από την ανώτερη εισαγγελέα.

Η Εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη θα διερευνήσει εαν έχουν διαπραχθεί από τον Αρ. Φλώρο αδικήματα όπως έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού, ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού, ψευδής αναφορά στην αρχή (δικαστικό συμβούλιο Χαλκίδας), ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος, και αν γιατροί έχουν διαπράξει το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news