facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη φωτιά στη Μάνη - Δύο πυροσβέστες τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Σιδηροκάστρου, στην ανατολική Μάνη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δύο πυροσβέστες έχουν τραυματιστεί. Ο ένας έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο στήθος, πιθανότατα από πτώση, ενώ ο δεύτερος φέρει εγκαύματα στα πόδια. Ο εγκαυματίας αναμένεται να μεταφερθεί προληπτικά στο 251 ΓΝ Αεροπορίας, ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Η εικόνα της φωτιάς, που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης καίγοντας δασική έκταση, είναι καλύτερ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενώ δεν απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αυτή τη στιγμή επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, δύο Canadair, ενώ ρίψεις πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, είχε εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών, για σήμερα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς επιπέδου 4, καθώς υπάρχουν ισχυροί άνεμοι.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news