facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μ. Σπυράκη στο «Ακραίως»: Ψευδές το δημοσίευμα του ΑΠΕ - Δεν έγινε τυχαία όλο αυτό

«Το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν είναι ακριβές διότι οι Θεσμοί δεν αντέδρασαν. Η ΝΔ παρουσίασε τις θέσεις της και οι Θεσμοί δεν έκαναν κανένα σχόλιο», τόνισε η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «Η περικοπή των συντάξεων ήταν απαίτηση των πιστωτών μετά το τριτο μνημόνιο. Ψηφίστηκε από την κυβέρνηση, εμείς δεν ψηφίσαμε το μέτρο αντίθετα καταθέσαμε τροπολογία για την κατάργηση του μέτρου. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους θεσμούς αν και όπως λέει δεν είμαστε σε μνημόνιο».

«Η ΝΔ επανέλαβε τις θέσεις της και οι Θεσμοί δεν αντέδρασαν», εξήγησε η κ. Σπυράκη για τη συνάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

«Το ΑΠΕ δεν έκανε τη δουλειά του καλά. Διολίσθησε σε εκτιμήσεις. Έχει συμβεί πολλές φορές. Είναι συστηματική επιλογή του. Να αντιληφθούν ότι αμείβονται με τα χρήματα του ελληνικού λαού» είπε ακόμα η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε: «Ο ρόλος του δεν είναι να στέλνει ψευδή δημοσιεύματα και να κάνει εκτιμήσεις».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι «δεν πιστεύουμε ότι όλο αυτό έγινε τυχαία» και συμπλήρωσε: «Το δημοσίευμα δεν είναι ακριβές διότι οι Θεσμοί δεν αντέδρασαν. Η ΝΔ παρουσίασε τις θέσεις της και οι Θεσμοί δεν έκαναν κανένα σχόλιο».

Υποστήριξε τέλος, πως το δημοσίευμα «στον πυρήνα του έχει συγκεκριμένη στόχευση και είναι ψευδές».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news