facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Απίστευτο: Βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων διαμαρτύρεται γιατί του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στην ΔΕΘ!

Δεν έχει προηγούμενο η επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας.
Ο κ. Καβαδέλλας (πρόκειται για τον βουλευτή με την Porsche στο γκαράζ της Βουλής) παραπονείται στον πρόεδρο της Βουλής διότι αν και έλαβε πρόσκληση να παραστεί στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, όταν πήγε, οι υπεύθυνοι του ζήτησαν να περάσει από το ταμείο και να βγάλει εισιτήριο όπως κάνει κάθε πολίτης δίνοντας έτσι και το καλό παράδειγμα.
Ο κ. Καβαδέλλας την προτροπή αυτή των υπευθύνων την ερμήνευσε ως διάθεσή τους να παρουσιάσουν τους βουλευτές σαν τζαμπατζήδες και προσεβλήθη.
Αλλά δεν έμεινε εκεί. Ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής με την επιστολή που του έστειλε, ότι διαμαρτυρήθηκε και αποχώρησε από την έκθεση και μάλιστα ενημέρωσε τον κ. Βούτση ότι σε αντίστοιχη έκθεση που είχε πάει στην Ιταλία , οι Ιταλοί του διέθεσαν μέχρι και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του βουλευτή, όπως λέει.
Ο κ. Καβαδέλλας προχωράει και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι στην έκθεση δεν θα πήγαινε να αγοράσει τρακτέρ, μπογιές ή εργαλεία αλλά για να τιμήσει τη Θεσσαλονίκη και τους διοργανωτές της.
Φτάνει δε στο σημείο να πει ότι για εκείνον θα ήταν «μια μεγάλη ταλαιπωρία να περπατάει επί 2 ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».
Τέλος, ο κ. Καβαδέλλας στέλνει την επιστολή αυτή στο πρόεδρο της Βουλής και τον παρακαλεί να του γνωρίσει τις ενέργειες που θα κάνει εναντίον των υπευθύνων της έκθεσης.
 iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news