facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Πατούλης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσμα στο δήμο Αθηναίων

"Γεννήθηκα στην Αθήνα και θέλω να την υπηρετήσω. Η ΝΔ δεν θα δώσει στηρίξεις και καλά θα πράξει γιατί όλα τα άνθη πρέπει να ανθίσουν και να συνεργαστούν στο πλαίσιο της απλής αναλογικής".
Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.
Επιμένοντας στην υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων τόνισε:
"Οι άξιοι πρέπει να διοικήσουν μέσα από την εμπειρία και τη γνώση τους. Η κακοποίηση της Αθήνας έχει ονοματεπώνυμα. Ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων δεν τα κατάφερε να πάει την πόλη μπροστά, δεν έχει αξιοποιήσει το παγκόσμιο brand name, που θα έπρεπε να είναι εθνική υπόθεση. Βέβαια, υπάρχει ιστορικότητα στην κακοποίηση. Ο δήμαρχος της Αθήνας θα πρέπει να είναι συνδικαλιστής δήμαρχος". Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες για την υποψηφιότητα Παχατουρίδη στην περιφέρεια Αττικής ανέφερε ότι "για τις υποψηφιότητες για την περιφέρεια Αττικής ο μόνος που μπορεί να αποφσίσει και να μιλήσει είναι ο πρόεδρος της ΝΔ γιατί η μάχη είναι κατεξοχήν πολιτική. Οι διαρροές από άλλα κέντρα εξυπηρετούν συμφέροντα και σκοπιμότητες."
news247

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news