facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Πορεία για τον Παύλο Φύσσα: Ένταση και μολότοφ μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Με τους γονείς του Παύλου Φύσσα στην κεφαλή ξεκίνησε η πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Η πορεία έφτασε στο κέντρο του Πειραιά γύρω στις 8 το απόγευμα, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει με κλούβες την πρόσβαση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε η ένταση, καθώς οι συγκεντρωμένοι ήθελαν να πλησιάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο της πόλης. Διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα και μολότοφ στις δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία απάντησε με απωθήσεις.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, με αφορμή τη συμπλήρωση  πέντε ετών από τη δολοφονία του. 

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει λάβει ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων, με περίπου 1.000 αστυνομικούς να βρίσκονται ήδη επί ποδός.

Στο μνημείο του παιδιού της που δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά,  πήγε περίπου στις 5.30 το απόγευμα  η μάνα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα. Η γυναίκα συγκλόνισε χθες, όταν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι αυτό που της λείπει περισσότερο στα πέντε χρόνια που το παιδί της είναι νεκρό είναι η προσφώνηση «μάνα», από τα χείλη του: 


epeisodia02

mana-fyssa04
mana-fyssa03
mana-fyssa02
mana-fyssa05
poreia-mana-fyssa01
poreia-mana-fyssa02
poreia-fyssa06
poreia-fyssa07
poreia-fyssa01
poreia-fyssa02
poreia-fyssa03

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news