facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Εκατοντάδες κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική

Μπορεί ο «Ζορμπάς» να φτάνει εξασθενημένος στην Αττική ωστόσο έντονες βροχοπτώσεις καταγράφηκαν τη νύχτα ενώ από το πρωί βρέχει σε αρκετές περιοχές.

Τα προβλήματα μετακίνησης συνεχίζονται αφού διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος και Κυανής Ακτής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από Ποσειδώνος, Δημοκρατίας, Αργιθέας και λεωφόρο Μαραθώνος.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής. Επίσης κλειστές παραμένουν η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας από το 5ο χιλιόμετρο και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, από το 38ο έως το 57ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει λάβει περισσότερες από χίλιες κλήσεις πανελλαδικά για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας ενώ μόνο για την Αττική έχει λάβει από το πρωί 270.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου. Από τον Πειραιά, το πρωί της Κυριακής δεν εκτελέστηκαν τέσσερα δρομολόγια για Κυκλάδες, ενώ τέσσερα εκτελέστηκαν.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Γλύφα Φθοιώτιδας-Αγιόκαμπος και Βόλος-Σποράδες.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news