facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ολική αναδίπλωση Όλγας- "Δεν πρέπει να καταδικάζουμε συλλήβδην εκ των προτέρων"- Τί δήλωσε για ΕΔΕ και ΔΙΑΣ

"Θέλω όμως να πω, ότι η ομάδα ΔΙΑΣ είναι στο μάτι του κυκλώνα και προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζει πολύ δύσκολα περιστατικά. Κατά συνέπεια είναι ένα κομμάτι της καταστολής το οποίο προφανώς εμπεριέχει συμπεριφορές που είναι κατασταλτικές. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τί ακριβώς έχει συμβεί εδώ. Αυτό που είναι ξεκάθαρο από το υπουργείο είναι πως συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια του επαγγελματισμού με τον οποίο δρα η ελληνική αστυνομία, θα κριθούν και θ' αντιμετωπιστούν αναλόγως. Γιατί η αστυνομία καταβάλει προσπάθειες να είναι κοντά στον πολίτη και να επιλύει τα προβλήματα του".

Πρόκειται για δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη πριν από λίγη ώρα στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποφανθεί.

"Προφανώς θέλουμε άπλετο φως και ως προς τη συμπεριφορά των δραστών και ως προς τη συμπεριφορά των 8 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Θέλω να σας πω όμως, προφανώς δεν είναι σήμερα η στιγμή που θα πρέπει κάποιον να τον δικάσουμε και να τον καταδικάσουμε. Διότι αυτά θα πρέπει να αναλυθούν με τον ανάλογο επαγγελματισμό. Δεν πρέπει να καταδικάζουμε εκ των προτέρων και να μιλάμε συλλήβδην για όλους".

Τί σχέση έχουν οι παραπάνω δηλώσεις με την προηγούμενη ανακοίνωση με την οποία δήλωσε τον αποτροπιασμό της; Προφανώς καμία.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news