facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα βήμα πριν τη διάλυση η ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων – Ανεξαρτητοποιούνται 2 βουλευτές

Ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ παρόμοια στάση αναμένεται να κρατήσει και ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης, έπειτα από την έντονη κόντρα του με τον έτερο βουλευτή του κόμματος Δ. Καβαδέλλα.

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στη Βουλή συνεδρίαση της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, κάτω από έντονο κλίμα έντασης, από την οποία αποχώρησαν εκνευρισμένοι οι δύο βουλευτές. Μάλιστα, ο κ. Φωκάς, μετά τη συνεδρίαση, δήλωσε στο Βεργίνα TV ότι πρόκειται να ανακοινώσει την Τετάρτη την ανεξαρτητοποίησή του. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, έκανε μάλιστα λόγο για «αδιέξοδο».

Η ένταση στο εσωτερικό της Ένωσης Κεντρώων είχε ως αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καβαδέλλα, ο οποίος πριν δύο εβδομάδες διαμαρτυρήθηκε γιατί του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο εισόδου στην ΔΕΘ. Οι δηλώσεις έφεραν τις επικρίσεις του κ. Σαρίδη σε βάρους του βουλευτή για τη στάση αυτή, με τον Βασίλη Λεβέντη να του ζητά να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφό του.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο κ. Σαρίδης δήλωσε κατηγορηματικά πως «δεν ζητάω συγγνώμη» ενώ αρνήθηκε να παραδώσει την βουλευτική έδρα, όπως του ζητήθηκε.

Ο κ. Λεβέντης, παρέπεμψε τους βουλευτές του σε «συμβούλιο παλαιότερων μελών του κόμματος» το οποίο, όπως δήλωσε, θα «συμβουλευτεί». Ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως είναι κατά των διαγραφών ενώ τόνισε πως «φτιάξαμε ένα επαναστατικό κόμμα, κάποιοι δεν το κατάλαβαν, το είδαν ως ευκαιρία προσωπικής ανόδου, αυτοί δεν θα αντέξουν». «Πρώτη φορά μου συμβαίνει λίγο πριν τις εκλογές», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Υπενθυμίζεται πως από την ΚΟ και το κόμμα (το οποίο στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 είχε εκλέξει 9 βουλευτές) έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα οι βουλευτές Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Γεώργιος Κατσιαντώνης.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news