facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο τυφώνας «Φλόρενς» απειλεί τις ανατολικές ΗΠΑ -Πάνω από 1,5 εκατ. άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Εντολή σε 1,5 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού στις ΗΠΑ έδωσαν οι Αρχές καθώςπλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα ο τυφώνας Φλόρενς
Με ταχύτητα που φθάνει τα 220 χλμ. την ώρα, η Φλόρενς, μια καταιγίδα κατηγορίας 4 και η πιο ισχυρή που έχει απειλήσει τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα τις τελευταίες σχεδόν τρεις δεκαετίες, αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω πριν φθάσει στην ξηρά την Πέμπτη, το πιθανότερο στη νοτιοανατολική Βόρεια Καρολίνα κοντά στα σύνορα με τη Νότια Καρολίνα, ανέφερε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων στο Μαϊάμι.
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε Βόρεια και Νότια Καρολίνα για την άφιξη της «Φλόρενς» (Φωτογραφίες: ΑΡ) Πυρετώδεις οι προετοιμασίες σε Βόρεια και Νότια Καρολίνα για την άφιξη της «Φλόρενς» (Φωτογραφίες: ΑΡ)
Η Φλόρενς αναμένεται να μετατραπεί σε έναν «εξαιρετικά επικίνδυνο μεγάλο τυφώνα» στη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης, ανέφερε σε δελτίο του το κέντρο τυφώνων.
Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί με αναρτήσεις στο Twitter ότι πρόκειται «για μια από τις χειρότερες καταιγίδες που έπληξαν τα τελευταία χρόνια την Ανατολική Ακτή».
Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Ράλφ Νόρθαμ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για περίπου 245.000 κατοίκους στις παράκτιες περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες αρχής γενομένης από τις 8.00 π.μ. τοπική ώρα και ο κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Χένρι ΜακΜάστερεξέδωσε εντολή εκκένωσης για περισσότερους από ένα εκατομμύριο κατοίκους κατά μήκος της ακτογραμμής της πολιτείας αρχής γενομένης από σήμερα το μεσημέρι (τοπική ώρα).
Τουλάχιστον άλλοι 250.000 άνθρωποι αναμένεται να απομακρυνθούν από το Άουτερ Μπανκς στη Βόρεια Καρολίνα σήμερα μετά τους 50.000 που έλαβαν εντολή εκκένωσης χθες από το νησιά Χατέρας και Όκρακοκ.
Οι κυβερνήτες της Βόρειας Καρολίνας, της Νότιας Καρολίνας, της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ / Reuters/iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news