facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Συνδικάτο ΟΤΑ: Συλλαλητήριο 13 Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια

Κάλεσμα στους εργαζομένους των δήμων, για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 13 Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια, απευθύνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και σε ανακοίνωση του, σημειώνει:

«Σειρά σωματείων στους Δήμους που δραστηριοποιούνται πλάι στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας έχουν ήδη πάρει αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο που καλεί το Π.Α.ΜΕ.

Όπως των Αγίων Αναργύρων, της Λυκόβρυσης – Πεύκης, του Περάματος, του Κορυδαλλού, του Θριασίου και της Πετρούπολης.
Συνάδελφοι η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά επιχειρεί να μας παραπλανήσει. Οι κυβερνητικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ αποδείχθηκαν άνθρακας.

Αυτά που έταξε ο πρωθυπουργός αποτελούν ψίχουλα και αυτά θα δοθούν σε βάθος τετραετίας. Όχι μόνο δεν θα πάρει πίσω τους 700 νόμους που ψηφίσθηκαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης αλλά η αντεργατική πολιτική θα επεκταθεί και με νέες αναδιαρθρώσεις προκειμένου να εξασφαλίσει τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Το συλλαλητήριο στις 13 του Σεπτέμβρη θα πρέπει να είναι μαζικό μαχητικό. Να δώσει απάντηση στη πολιτική της κυβέρνησης. Να βουλιάξει η Ομόνοια, το Κορωπί και ο Πειραιάς.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα σωματεία του κλάδου να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία των συλλαλητηρίων. Το κάθε σωματείο, η κάθε επιτροπή να έχει το δικό του μπλοκ, το δικό του πανό.

Στις 13 Σεπτέμβρη πρέπει να δοθεί μια δυνατή εργατική – λαϊκή απάντηση σε αυτήν την απατηλή προπαγάνδα που εξαπολύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα πρόθυμα συνδικαλιστικά «παπαγαλάκια» της.»

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news