facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Μπόλαρης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 36% γιατί ο κόσμος που ήταν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ψήφισε Τσίπρα

«Ο κόσμος που ήταν 3η Σεπτέμβρη και με τον Ανδρέα Παπανδρέου ψήφισε τον Τσίπρα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η τεράστια πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ κατέληξε στον Τσίπρα» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Έτσι πήγε στο 36% ο ΣΥΡΙΖΑ του 3-5%, πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης υποστηρίζοντας ότι το θέμα της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, του αντιδεξιού μετώπου ο κόσμος το έλυσε το 2015 με τις εκλογές.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «το κρίσιμο και αυτο που έδειξε η κυβέρνηση τα τρία προηγούμενα χρόνια έδειξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

«Είναι σαφές ότι η έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει έξοδος από την κρίση» σημείωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζοντας ότι «δεν μας επιτρέπει κανένα εφησυχασμό για παράδειγμα η πτώση της ανεργίας κάτω από το 20%».

Τόνισε, τέλος, ότι «η κυβέρνηση πρέπει να λειτουργεί όπως ένας καλός νοικοκύρης. Μπορούμε να κάνουμε όσες κινήσεις μας επιτρέπει η οικονομική κατάσταση και οι οικονομικές δυνατότητες. Με σεβασμό χωρίς να διακινδυνεύει τίποτα από ό,τι κατακτήθηκε».





protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news