facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Δυσαρέσκεια Τζέφρι Πάιατ για τη μεταφορά Κουφοντίνα στον Βόλο – Τι ανάρτησε στο Twitter

Τη δυσαρέσκειά του για την μεταφορά του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές Βόλου εξέφρασε με έμμεσο τρόπο μέσω του Twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα,Τζέφρι Πάιατ.

Ο κ. Πάιατ αναδημοσίευσε στο Twitter άρθρα ελληνικών ΜΜΕ στα αγγλικά που αναφέρονται στην απόφαση των σωφρονιστικών Αρχών και του υπουργείου Δικαιοσύνης. Παράλληλα, ανάρτησε επικριτικά σχόλια που ο ίδιος είχε κάνει κατά το παρελθόν, καυτηριάζοντας τις άδειες που είχαν δοθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης και βασικός εκτελεστής των δολοφονιών που διέπραξε η 17 Νοέμβρη, μεταξύ των οποίων και αρκετών Αμερικανών αξιωματούχων, έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια.Ο κ. Πάιατ αναδημοσίευσε στο Twitter άρθρα ελληνικών ΜΜΕ στα αγγλικά που αναφέρονται στην απόφαση των σωφρονιστικών Αρχών και του υπουργείου Δικαιοσύνης. Παράλληλα, ανάρτησε επικριτικά σχόλια που ο ίδιος είχε κάνει κατά το παρελθόν, καυτηριάζοντας τις άδειες που είχαν δοθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news