facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ρεσιτάλ πρόκλησης: Τούρκοι ψαράδες λένε ότι δέχθηκαν πυρά από Έλληνες λιμενικούς

Με κρεσέντο προκλητικότητας «απάντησαν» οι γείτονες στις καταγγελίες των Ελλήνων, για περιστατικά με πυροβολισμούς από Τούρκους ψαράδες ανοιχτά της Λέρου και της Σαμοθράκης, μέσα στον Αύγουστο. 

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, Τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται ότι ενώ βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Σάμου, τους πλησίασε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού. Όπως ανέφεραν οι ψαράδες, οι Λιμενικοί ύψωσαν τα όπλα και πυροβόλησαν, σπάζοντας παράθυρα του αλιευτικού. 


Οι ψαράδες άρχισαν να καταγράφουν αυτές τις σκηνές, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, με τα κινητά τους τηλέφωνα και, τότε οι άνδρες του ελληνικού Λιμενικού κατέβασαν τα όπλα. Ένας άλλος ψαράς δείχνει στο πλάνο και μία πλαστική σφαίρα που φέρεται να έχει εκτοξευτεί από τους λιμενικούς.

H τουρκική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι ψαράδες ότι οι παρενοχλήσεις συνεχίστηκαν, ακόμη και όταν εισήλθαν από τα διεθνή ύδατα στα τουρκικά, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι Έλληνες λιμενικοί τους έβριζαν και έκαναν χειρονομίες. Συνολικά το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα, διήρκεσε μιάμιση ώρα.


turk1
turk3
turk4
turk5
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news