facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησε το γυναικείο ... κατς στην Κατεχάκη, Όλγα και Κατερίνα έφτασαν μέχρι τον Τσίπρα - Έξωση στον Αναγνωστάκη

Πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβητούσαν τη συνύπαρξη των δύο συγκεκριμένων γυναικών στην Κατεχάκη. Και μάλλον δικαιώθηκαν καθώς η συνύπαρξη αποδεικνύεται και μάλιστα πριν φωνήσαι τρις... κάρφος και φενάκη.

Ας δούμε όμως τί είπαν χθες στη τελετή παράδοσης- παραλαβής, οι δύο πρώτες κυρίες των σωμάτων ασφαλείας, αναφερόμενες η μία στην άλλη.

Η κ. Όλγα Γεροβασίλη είπε τα εξής: "Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αγαπητή μου συνάδελφο, την Κατερίνα Παπακώστα και είμαι βέβαιη ότι οι κώδικες συνεργασίας και επικοινωνίας που θα αναπτύξουμε θα κάνουν αποδοτική και αποτελεσματική τη δουλειά μας στο Υπουργείο".

Η κ. Κατερίνα Παπακώστα ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις: " Όλγα, να είσαι βέβαιη ότι οι κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας νομίζω ότι είναι δεδομένοι, διότι το οφείλουμε. Εχουμε και αγάπη μεταξύ μας και συμπάθεια ως συνάδελφοι. Μπορούμε να συνεννοηθούμε, νομίζω ότι εσείς μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα έχετε από εμάς αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την δουλειά σας στο μέτρο που και η κυβερνητική πολιτική και οι ανάγκες στον καιρό το επιβάλλουν. Εμείς από κοινού θα σχεδιάζουμε, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε ακόμα καλύτερα στα καθήκοντα μας".

Το πόσο ειλικρινείς ήταν όμως οι δύο ηγερίες στις τοποθετήσεις τους, το έδειξε ο αμέσως επακόλουθος ... ωφέλιμος χρόνος συνύπαρξης. Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως τα "μαλλιοτραβήγματα" ξεκίνησαν αμέσως μόλις τέθηκε το θέμα των αρμοδιοτήτων, όταν έγινε γνωστό ότι η κ. Παπακώστα, θ' αναλάβει το προσωπικό και ενδεχομένως τα οικονομικά.

Οι δύο φίλες δεν άργησαν κατά το ίδιο περιβάλλον των πληροφοριών να μεταμορφωθούν από ντάμες σε ... Μαινάδες. Ήταν μάλιστα τόσο οξύς ο τόννος της διαφωνίας, ώστε κατέφυγαν στην επιδιαιτησία του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλλον θ' αρχίσει να ξανασκέφτεται τί ακριβώς έκανε όταν αποφάσισε να βάλει στο ίδιο σπίτι δύο γυναίκες. Το ποιο μεσοβέζικη ή σολομώντεια απόφαση θα λάβει, θα το δείξει επίσης η προϊούσα ετυμηγορία.

Το δεύτερο στοιχείο που προξένησε αλγεινές εντυπώσεις, ήταν η σπουδή της κ. Παπακώστα για εξεύρεση γραφείου. Έγκυρες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr σημειώνουν πως απαιτήθηκε το γραφείο του κ. Αναγνωστάκη στον όγδοο όροφο, ίσως και για σημειολογικούς λόγους, ακριβώς ένα πάνω από εκείνο της Όλγας, αλλά η τελική απαίτηση διατυπώθηκε με άκομψο τρόπο.

Ο πάντοτε ευγενικός γραμματέας δημόσιας τάξης, προθυμοποιήθηκε αυτό να γίνει αφού εκχωρηθεί προθεσμία μέσα στο Σαββατοκύριακο για να γίνει η μετακόμιση, όμως η απάντηση ήταν κοφτή και ... ηγεμονική. "Αύριο"!!!

Σε ποιο γραφείο θα εγκατασταθεί ο κ. Αναγνωστάκης δεν ξέρουμε εάν έχει βρεθεί η λύση, αλλά υπάρχει πάντοτε και το ... ράντζο, εκτός εάν μετακινηθεί απέναντι στο 401. Ποιος ξέρεις, ίσως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ν' αποκτήσει συγκάτοικο μιας εκ των δύο κυριών.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news