facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Νέο παραλήρημα από τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντ. Μπαχτεσλί: Η Ελλάδα να μη ξεχνά την Καταστροφή της Σμύρνης!

Σε μια νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ για τη χορήγηση ασύλου σε Τούρκο αξιωματικό.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του, ο Μπαχτσελί διαμήνυσε στην Ελλάδα να μη ξεχνά την 9η Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημερομηνία της Μικρασιατικής καταστροφής.

«Μια συμπεριφορά που δεν είναι καλή από την πλευρά της Ελλάδας. Ελπίζω να μην ξεχάσουν την 9η Σεπτεμβρίου μετά από αυτές τις συμπεριφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιοποίηση των πρακτικών του ΣτΕ έφερε πλήθος αντιδράσεων από την Τουρκία, με το τουρκικό ΥΠΕΞ να υποστηρίζει πως η Ελλάδα δεν σέβεται την συνθήκη της Γενεύης.

Πάντως, από την κριτική του Μπαχτσελί δεν ξέφυγε και η υπόθεση του Αμερικανού πάστορα, Άντριου Μπράνσον, αλλά και οι αντιδράσεις των ΗΠΑ που οδήγησαν στην κρίση της τουρκικής οικονομίας.

«Δεν πρόκειται για έναν πάστορα. Οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το πραξικόπημα εναντίον της Τουρκίας, το κάνουν για να σώσουν τους συντρόφους τους» δήλωσε ο Μπαχτσελί.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news