facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Χρηστίδης για συνέντευξη Πολάκη: Είναι ντροπιαστική – Δεν θα έπρεπε να είναι μέλος οποιασδήποτε κυβέρνησης

Ντροπιαστικές χαρακτήρισε, τις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού, Υγείας Παύλου Πολάκη, ότι «ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα», μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Η συνέντευξη του κυρίου Πολάκη, είναι ντροπιαστική, δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να στέκεται ως υπουργός, όταν βγαίνει και λέει αυτά. Είναι αντιλήψεις μιας πολύ σκληρής προπαγάνδας, ενός ανθρώπου ο οποίος δεν θα έπρεπε να είναι μέλος οποιασδήποτε κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Αναφερόμενος ο Παύλος Χρηστίδης στην παραίτηση του Νίκου Τόσκα, σχολίασε ότι εδώ «έχουμε ένα οξύμωρο, έχουμε ένα υπουργό που έλεγε ότι τα έκανε όλα καλά να παραιτείται και ένα πρωθυπουργό που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη να μένει στην θέση του. Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχει φύγει». 

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, «έχουμε μια κυβέρνηση που έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει την προστασία του Έλληνα πολίτη, σε κανένα επίπεδο».

«Όσα επικοινωνιακά τρικ και να επιδιώξει, δεν μπορεί να πείσει κανέναν η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Χρηστίδης και συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει ένα πράγμα, «να πετά τις ευθύνες αλλού και να μην κοιτάζεται ποτέ στον καθρέπτη και να αναλαμβάνει την ευθύνη».

«Μην θεωρεί κανείς ότι επειδή θα βάλει κάποιες μπουλντόζες εφαρμόζοντας αποφάσεις, που έπρεπε να έχει εφαρμόσει από καιρό, θα γλυτώσει από εκείνο που έκανε», τόνισε.

Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης «όποιος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο διαπράττει μια ύβρη στη μνήμη των νεκρών».

«Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι δεν μπορεί να παραμένει στην εξουσία. Όποτε και αν πάμε σε εκλογές ο λαός θα στείλει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η κυβέρνηση μετράει αντίστροφα, είναι αποτυχημένη», κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news