facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αττικής - Προβλήματα στο Μετρό

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση παρουσιάζουν πολλές περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της Αθήνας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και στα Βόρεια Προάστια, τα Μελίσσια και την Κηφισιά.

Λόγω της διακοπής ρεύματος προβλήματα έχουν σημειωθεί στην κίνηση των οχημάτων καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Σε βλάβη ενός μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια τροφοδότησης φορτίων, οφείλεται το μπλακ άουτ που επηρέασε πολλές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε, νωρίτερα, η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών αποκαθίσταται και συτή την ώρα περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμό Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν σημειωθεί πάνω από 90 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες σε όλο το λεκανοπέδιο.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news