facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΚΙΝΑΛ: Προκλητική και απαράδεκτη η μεταγωγή Κουφοντίνα

Απαράδεκτη και προκλητική χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής –μέσω του αρμόδιου τομεάρχη Θεόδωρου Παπαθεωδόρου- τη μεγαγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

«Την ώρα που η χώρα ζει τις συνέπειες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική και οι πολίτες παρακολουθούν άναυδοι και απροστάτευτοι την ανικανότητα και τον κυνισμό μιας παραπαίουσας κυβερνητικής ομάδας, η επικαιρότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν εκπλήσσει. Εξοργίζει κάθε πολίτη», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης.

Όπως πρόσθεσε, «η εν κρυπτώ μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου είναι μια προκλητική και απαράδεκτη απόφαση την οποία καταλογίζουμε αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

«Ο κ. Κοντονής θα πρέπει να απολογηθεί για αυτή τη μεταγωγή. Επιτέλους, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, το πρόβλημα των πολιτών και των θεσμών δεν είναι και δεν πρέπει να είναι, η ευμενής μεταχείριση ενός τρομοκράτη και κατά συρροή δολοφόνου», πρόσθεσε ο κ. Παπαθεοδώρου.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news