facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Οι ΑΝΕΛ δεν θα συμμετέχουν σε εκπομπές του ΣKAΪ

«Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣKAΪ και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Όταν μάλιστα φτάνουν στο σημείο διακεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη τους, όπως ο κ. Πορτοσάλτε, να υπονομεύουν τον τιτάνιο αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της καταστροφής και των συνεπειών της, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, αναφέροντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της ανήθικης στάσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣKAΪ, τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης».

«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία. Κανένας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε δίπλα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το καλύτερο κοινό μας μέλλον» καταλήγει ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news