facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

«Κατηγορώ» Βορίδη σε Τσίπρα και Σκουρλέτη για τις αλλαγές ημερομηνίας των εκλογών

Τα πυρά του προς πρωθυπουργό και υπουργό εσωτερικών έστρεψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο οποίος απέδωσε τις κωμικοτραγικές αλλαγές της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Στο ταραγμένο μυαλό του πανικόβλητου κυρίου Τσίπρα», ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη να επιτρέψει την αλλαγή με αυτόν τον τρόπο.

«Ακυρώθηκε μια προσωπική διαδρομή, είχε ο κ. Σκουρλέτης την ευκαιρία να διατηρήσει την προσωπική του σοβαρότητα. Λες, με συγχωρείτε, εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, ας το κάνει άλλος. Αλλιώς πας για σατραπείες».

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου και των τροπολογιών του υπουργείου Εσωτερικών για απλή αναλογική, κατάτμηση περιφερειών, και άλλες σημαντικές διατάξεις, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εργαλειοποιεί την τοπική αυτοδιοίκηση, παίζει με τους θεσμούς, και με μικροκομματική στόχευση θεσμοθετεί τη διαφθορά, τη συναλλαγή και την ακυβερνησία στους Δήμους.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Βορίδης είπε: «Διαβάζω: Άρθρο 6 του σχεδίου νόμου σας. Ο Α΄ γύρος των εκλογών στις 13 Οκτωβρίου 2019. Χθες στις 21:25 το βράδυ οι 16 καλοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ είπαν, ειδικά για αυτές τις εκλογές, μια εβδομάδα νωρίτερα από τις Ευρωεκλογές. Σήμερα, ο α’ γύρος έγινε μαζί με τις ευρωεκλογές και ο β’ μετά. Για γέλια και για κλάματα. Τι συμφορά. Ο υπουργός μας έβγαλε τόσους λόγους για την ανάγκη να γίνουν οι εκλογές τον Οκτώβριο ώστε να μην θολώσει το μήνυμα των δημοτικών. Χθες το βράδυ όμως φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας το ξανασκέφτηκε, σε ταραχή διανοητική είπε, άσε να τις ξαναγυρίσω με τις ευρωεκλογές, να τις ταυτίσω. Η απάντηση είναι και απλή κύριοι. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και αποδρομή».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news