facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Δύο νέες πυρκαγιές στη Φθιώτιδα -Τι συμβαίνει στην Κόρινθο

Με 9 πυροσβεστικά οχήματα 18 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα αλλά και τα δύο αεροσκάφη Pzl από τη Λαμία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η μάχη των αρχών για να περιορίσουν τις φλόγες στα όρια της Φθιώτιδας με την Βοιωτία κοντά στο Νέο Κόκκινο όπου βρίσκονται εγκαταστάσεις των μεταλλείων της ΛΑΡΚΟ.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία. Η πυρκαγιά εξελίχτηκε από άγνωστη αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ στην ευρύτερη περιοχή είχε αρχίσει να βρέχει.

Εξάλλου την ίδια ώρα εντοπίστηκε καπνός και στο όρος Χλωμό κοντά στην Αταλάντη και μέχρι αυτή την ώρα οι πυροσβέστες αναζητούν να εντοπίσουν το σημείο.

Κορινθία: Μαίνεται η φωτιά στις περιοχές Ζεμενό και Θροφάρι

Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στις περιοχές Ζεμενό και Θροφάρι του δήμου Ξυλοκάστρου Κορινθίας.

Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Όσον αφορά στα άλλα πύρινα μέτωπα στην ανατολική Κορινθία και συγκεκριμένα στις περιοχές Άγιος Χαράλαμπος, Άνω Καλαμάκι, Γαλότα και Ίσθμια η κατάσταση είναι καλύτερη, αφού οι φωτιές είναι σε ύφεση. Πάντως, στις προαναφερόμενες περιοχές βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν, ώστε να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news