facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Στέφανος Μάνος: Σε περίπτωση ανάγκης, ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα

Με μία ανάρτηση στο Twitter, σε καυστικό ύφος, σχολίασε ο Στέφανος Μάνος τα όσα είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο γιατί δεν εκκενώθηκε το Μάτι εξαιτίας της φονικής πύρινης λαίλαπας.

«Στη σουρεαλιστική συνέντευξη του, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι χρειάζονται 5-6 ώρες, ίσως και μία ημέρα, για να εκκενωθεί ένας οικισμός 20.000! Δεν γινόταν σε 1,5 ώρα. Σε περίπτωση ανάγκης ο κ. Τζανακόπουλος θα εκκενώσει το ΟΑΚΑ των 65.000 θεατών σε μια... εβδομάδα!», έγραψε ο κ. Μάνος στον λογαριασμό του.



Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι δεν υπήρχε ο χρόνος για εκκένωση, απαντώντας στο γιατί αυτό πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνώσεις.

«Το να συγκρίνουμε την εκκένωση ενός οικισμού 15.000-20.000 ατόμων με την εκκένωση μια κατασκήνωσης με 200 άτομα, είναι και άτοπο και άκαιρο» είπε και πρόσθεσε: «Το φαινόμενο που προξένησε την τραγωδία ήταν τόσο γρήγορο που δεν θα ήταν δυνατή η εκκένωση του οικισμού. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικά. Πείστηκα από την Πυροσβεστική ότι δεν ήταν δυνατό».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news