facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Θεοδωράκης: Απαράδεκτο ο εθνολαϊκιστής Καμμένος να είναι υπουργός Άμυνας

«Εθνολαϊκιστή και άνθρωπο ακραίων θέσεων» χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Πάνο Καμμένο, προσθέτοντας πως «είναι απαράδεκτο να είναι υπουργός Άμυνας».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Άμυνας, τονίζοντας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ότι η διαφωνία του Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Εξωτερικών για θέματα εθνικής σημασίας, είναι εις βάαρος της χώρας και της Ευρώπης.

Από τα «πυρά» του Σταύρου Θεοδωράκη δεν εξαιρέθηκε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως «είναι πρόβλημα του κ Τσίπρα και πρέπει να το λύσει γιατί στην άμυνα είναι μεγάλο το κακό. Αν ήταν υφυπουργός σε κάποιο υπουργείο δεν θα υπήρχε πρόβλημα».

Είπε επίσης ότι ο κ Τσίπρας έχει επιλέξει σύμμαχο και το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πορεύεται με πολλά προβλήματα.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορούν οι μικρές πλατείες να εξουσιάζουν την εθνική πολιτική της χώρας. Αυτά που λένε περί προδοτών και κρεμάλας είναι έξω από το δημοκρατικό μας πλαίσιο.

Για τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να βρει κάποια επιχειρήματα που θα κάνουν τον Τούρκο ηγέτη να σκεφτεί διαφορετικά σε σχέση με το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, γιατί ο Ερντογάν είναι αυτός που έχει αποφασίσει να κρατά τους στρατιωτικούς φυλακισμένους.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ είπε ότι υπάρχει μια συντηρητική ρότα που δεν ενδιαφέρει το Ποτάμι. «Είχαν μαζευτεί πολλά πράγματα, είχαν παρθεί πολλές αποφάσεις ερήμην μας και αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news