facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Τα άκουσε στο Κιλκίς ο γγ του ΥΠΕΣ για το Σκοπιανό: Σας κράζουν σε όλη την Ελλάδα, είστε ανεπιθύμητοι

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών ήταν το τελευταίο κυβερνητικό στέλεχος που αποδοκιμάστηκε σε δημόσια εμφάνισή του στη Βόρεια Ελλάδα για τη συμφωνία της κυβέρνησης στο Σκοπιανό μετά τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, τον Σταύρο Κοντονή και τη Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά, τον Τάσο Πετρόπουλο στο Άργος, τον ΓΓ του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής στη Φλώρινα κ.α..

Ο Κώστας Πουλάκης βρέθηκε στο Κιλκίς για να μιλήσει για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά συνάντησε τις οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων της πόλης που τον περίμεναν με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Αν και ο κ. Πουλάκης μπήκε στο συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους διαδηλωτές, οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα για να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και δεν λέτε τίποτα και εσείς το το χαβά σας», «νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε με τους χωροφυλάκους», «είστε ανεπιθύμητος να πάτε στην Αθήνα», «γιατί μπήκες από την πίσω πόρτα;» ήταν ορισμένα από όσα είπαν οι οργισμένοι διαδηλωτές στον Κώστα Πουλάκη.

Μετά από αρκετά λεπτά έντασης οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες του Κιλκίς αποχώρησαν με τον Κώστα Πουλάκη να σχολίαζει: «ήξερα καλά οταν δέχθηκα την πρόσκληση ότι υπάρχει αυτός ο προβληματισμός και θα ήμουν στη διάθεση να πάρω μέρος σε έναν τέτοιο διάλογ όμως όταν υπάρχει συναισθηματική φόρτιση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Καλώς έγινε η διαμαρτυρία και καλώς την άκουσα. Η ιστορία μετά από πολλά χρόνια, λιγότερα από όσο φανταζόμστε, θα μας γράψει εκεί που μας αξίζει».





protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news