facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΠΓΔΜ: Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Ζάεφ, Ντιμιτρόφ, Τζαφέρι κατέθεσε η αντιπολίτευση

Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, κατά του πρωθυπουργού, του υπουργού εξωτερικών και του προέδρου του κοινοβουλίου της κυβέρνησης σύμφωνα με δημοσίευμα του ΜΙΑ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος «το VMRO-DPMNE κατέθεσε στην Εισαγγελία Οργανωμένου Εγκλήματος και Διαφθοράς ποινική δίωξη κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, του υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, του προέδρου του κοινοβουλίου Τάλατ Τζαφέρι, καθώς και κατά όλων των βουλευτών που υπερψήφισαν την αντισυνταγματική και παράνομη συμφωνία συνθηκολόγησης με την Ελλάδα».

Η ποινική δίωξη που συμβαδίζει με τον ποινικό κώδικα της χώρας, περιλαμβάνει κατηγορίες για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας μεταξύ άλλων.
«Η διαπραγμάτευση της συμφωνίας και η έγκριση του νόμου για την επικύρωση αποτελούν παραβίαση των νόμων, του Συντάγματος και γενικότερα μια προσπάθειας καταστρατήγησης του συνόλου του νομικού συστήματος της χώρας, αλλά και προσπάθεια εξαπάτησης της αντιπολίτευσης, του λαού και του προέδρου», αναφέρεται.

reader

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news