facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μετάθεση αξιωματικού της ΕΛΑΣ με ... ταυτότητα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Η υπόθεση αφορά σε αστυνομική διεύθυνση της Βόρειας Ελλάδας. Ή εάν προτιμάτε σε αστυνομική διεύθυνση της Μακεδονίας- αστυνομικών της Νότιας περιφέρειας της. Η υπόθεση αφορά σε
δύο υπαστυνόμους.

Ο ένας, υποβάλει αίτημα μετάθεσης στο Μεταγωγών της αστυνομικής διεύθυνσης με δικές του δαπάνες, ενώ υπηρετεί σε τμήμα μεγάλης κωμόπολης. Ο δεύτερος, συνάδελφος και ομοιόβαθμος του όχι.

Μετά τη συνεδρίαση του αρμόδιου συμβουλίου των μεταθέσεων κατώτερων αξιωματικών, η απόφαση προκαλεί θυμηδία. Ο υπαστυνόμος που έκανε την αίτηση για μετάθεση στο Μεταγωγών της αστυνομικής διεύθυνσης παραμένει ως έχει και ο υπαστυνόμος που δεν υπέβαλε αίτημα μετακίνησης, δεδομένου ότι εκεί είναι το σπίτι του, η σύζυγος, τα παιδιά του και από εκεί κάνει το μεταπτυχιακό του, λαμβάνει εντολή μετάθεσης για το ... Μεταγωγών της αστυνομικής διεύθυνσης με έξοδα δημοσίου. Ο τελευταίος σε λίγους μήνες πρόκειται να προαχθεί στο βαθμό του αστυνόμου.

Μετά την αρχική έκπληξη για τον ... ανορθόγραφο σολοικισμό, το ερώτημα είναι γιατί; Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως ο υπαστυνόμος που πήρε πόδι, δεν καθόταν καλά! Είχε αναγάγει την έννοια του καθήκοντος σε πράξη και αντί να κάθεται στα καφέ της πόλης, συνέτασσε δικογραφίες για παράνομη λειτουργία καταστημάτων και δεν έσβηνε κλήσεις αυτοκινητιστών που βεβαίωναν οι υφιστάμενοι του.

Η παρουσία του είχε προκαλέσει την οργή και αγανάκτηση σε επιχειρηματίες και φορτηγατζήδες της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την απέχθεια τους για το πρόσωπο του στον βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής.

Η συνέχεια είναι γνωστή.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news