facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Αποχωρήσεις στο Ποτάμι, μετά το διαζύγιο με ΚΙΝΑΛ

Σε περιδίνηση βρίσκεται το Ποτάμι, μετά την απόφαση για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, καθώς ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτες αποσχιστικές τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα, η πολιτική κίνηση «Μπροστά», η οποία συνεργάστηκε με το Ποτάμι τα τελευταία τρία χρόνια, ανακοίνωσε την αποχώρηση από το κόμμα και την παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής.

Σημειώνεται ότι η Μεγάλη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Ποταμιού, έπειτα από εισήγηση του κ. Θεοδωράκη, αποφάσισε την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής και τη διεξαγωγή συνεδρίου τον προσεχή Οκτώβριο.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Κινήματος, το οποίο σε ανακοίνωσή του, επεσήμανε ότι «προχωράμε μπροστά με όσους μπορούν και θέλουν».

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον της απόφασης για αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ τάχθηκε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Μίλτος Κύρκος.

Η ανακοίνωση του «Μπροστά»

«Η σημερινή απόφαση της ΜΕ.ΣΥ.Α. για αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έρχεται σε αντίθεση με την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θεωρούμε ουσιαστική προϋπόθεση για την πολιτική ανάκαμψη του προοδευτικού χώρου, αλλά και βασική προϋπόθεση της συνεργασίας μας με το Ποτάμι από το 2015.

Στα χιλιάδες στελέχη του Ποταμιού, που ήρθαν στις κάλπες του Νοεμβρίου, που πιστεύουν ότι η διαφορετικότητα δεν είναι λόγος ρήξης και πιστεύουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μπορούν να επιβιώσουν οι ιδέες τους, τα καλούμε να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα.

Ευχαριστούμε το Σταύρο Θεοδωράκη και τους συνεργάτες του, τους βουλευτές, τα πολιτικά στελέχη, τους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες και τους εθελοντές του Ποταμιού για τη συνεργασία.

Ευχόμαστε στο Ποτάμι να συνεχίσει να υπάρχει χάριν της πολυφωνίας που έχει ανάγκη η πολιτική μας ζωή».

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news