facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ζάεφ: Οικονομική βοήθεια 97.000 ευρώ προς την Ελλάδα -Ενίσχυση και από τον δήμαρχο Σκοπίων

Οικονομική βοήθεια της τάξης των 6 εκατ. δηναρίων, περίπου 97.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Ζόραν Ζάεφ ότι θα διαθέσει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής από τις πυρκαγιές.

«Οι πολίτες μας, με βαθιά λύπη, ενημερώθηκαν για τις μεγάλες απώλειες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον φίλο ελληνικό λαό και τη βαθιά συμπαράστασή μας στις οικογένειες που έχασαν αγαπημένους και φίλους σε αυτή την τρομερή τραγωδία», έγραψε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ στο Facebook.

«Με απόφαση της κυβέρνησης, διαθέτουμε 6 εκατ. δηνάρια ως βοήθεια, που θα είναι διαθέσιμα για τους ελληνικούς κρατικούς θεσμούς που χειρίζονται την κατάσταση», ανέφερε ακόμη, ενώ συμπλήρωσε ότι η κυβέρνησή του θα δημιουργήσει συντονιστικό όργανο, το οποίο θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την κατάσταση στην Ελλάδα και θα συντονίζει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, σε συνεργασία με τους ελληνικούς θεσμούς.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Γιώργο Καμίνη και δήλωσε ότι ο δήμος Σκοπίων θα στείλει βοήθεια ύψους 16.200 ευρώ για τους πληγέντες, σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news