facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Το «Νέο Κανάλι» στη θέση του Extra

Από τις 4 Ιουνίου, το κανάλι Extra του Φίλιππου Βρυώνη μετονομάζεται σε «Νέο Κανάλι» και, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ξεκινά δυναμικά το πρόγραμμά του με ζωντανές εκπομπές.
Πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια βρίσκεται η εταιρία «ΣΤΑΡ Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.» και όχι η «Τηλεοπτική Ελληνική», η οποία «κόπηκε» από το ΕΣΡ στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και έχει καταθέσει ένσταση. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι πίσω από την τελευταία φαίνεται ότι βρίσκεται και πάλι ο Φίλιππος Βρυώνης, αν και μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 
Στο Νέο Κανάλι, πάντως, τα ηνία της ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη, ενώ την κοινωνική και ανθρώπινη αλλά πάντα αισιόδοξη πλευρά της ζωής θα μεταφέρουν στο κοινό, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 15:00-18:30, οι «κρητικές» Αμέλια Αναστασάκη και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Έχουμε και λέμε». 
Τα Σαββατοκύριακα, επίσης,  «ζωντανεύουν» με ουσιαστική ψυχαγωγία και πολύ κέφι από τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη που θα είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 13:00, με το «Live weekend». Οι «Αποκαλύψεις» θα γίνουν η νέα φανατική συνήθεια των τηλεθεατών, καθώς η Νένα Χρονοπούλου θα παρουσιάζει μία εκπομπή με θέματα που απασχολούν καθημερινά τον άνθρωπο και τον συνάνθρωπο. 
reader

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news