facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Θεοχαρόπουλος: «Ο κυβερνητικός λαϊκισμός του Ζαππείου»

Έντονα επέκρινε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος την εκδήλωση και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. «Το σημερινό άνευ προηγουμένου κυβερνητικό σόου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα περιείχε όλα.

Διχαστικός πολωτικός λόγος, πανηγυρισμοί και θριαμβολογίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου "η Ελλάδα επιστρέφει στους Έλληνες" που συνοδεύονταν από μία εσωστρεφή ρητορική για τους "τεχνοκράτες τους ξένους", δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας υπέγραψε διαρκή λιτότητα για όλα τα επόμενα χρόνια και τριμηνιαία εποπτεία από τους "ξένους"! Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!

«Είχαμε δε και αναφορές του κ. Τσίπρα για "έντιμη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που λοιδωρήθηκε από τις παλιές δυνάμεις του πολιτικού συστήματος". Προφανώς κατατάσσει τον κ. Καμμένο στις νέες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος! Ο κυβερνητικός εταίρος δεν άργησε παρά μόνο λίγα λεπτά για να επιβεβαιώσει τον πρωθυπουργό, χωρίζοντας τους Έλληνες "σε πραγματικούς πατριώτες και μη" και μιλώντας για "μαύρο μέτωπο της πολιτικής", υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος και τόνισε ότι επρόκειτο για βαθιά διχαστικό λόγο που έρχεται από το παρελθόν, αποτελεί αιτία της κρίσης και είναι μακριά από τις ανάγκες του σήμερα για εθνική συνεννόηση.

«Τελικά η σημερινή δεν ήταν μια απλή φιέστα, αλλά ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για το γεγονός ότι η κρίση είναι βαθιά, όχι μόνο οικονομική αλλά κυρίως κοινωνική και πολιτισμική και ότι η έξοδος από αυτήν δεν είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς απαιτεί όχι μόνο πολιτική αλλαγή αλλά και ρήξεις με κατεστημένες νοοτροπίες και συμπεριφορές» κατέληξε ο κ.Θεοχαρόπουλος .

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news