facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Δ. Καμμένος: Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό

«Κατάπτυστο» και «ελεεινό» χαρακτήρισε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος το κείμενο της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό.

«Είναι κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στην Βουλή. Δεν μπορεί να σταθεί» είπε μιλώντας στον τ/σ ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε ότι «ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την στήριξη μας, ούτε την εξουσιοδότηση μας, να πάει να υπογράψει αυτό το κείμενο, που είναι ενάντια στα πιστεύω των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, υπογράμμισε με νόημα, ότι έχουν ειπωθεί πολλά και τόνισε, πως όποιος δώσει συγχωροχάρτι στο 20σέλιδο κείμενο, θα διαγραφεί.

Όπως είπε «η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις». Σημείωσε ότι «αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν, διότι θα πάρουν πάνω από 30 δισ. ευρώ από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε 6 μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει, θα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση».

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ακόμη, ότι «ο καθένας από μας θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και θα αποφασίσει τι πρέπει να ψηφίσει». Αναφορικά με την στήριξη ή μη της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, είπε ότι δεν θα απαντήσει, πριν ακούσει όλην την συζήτηση στην Βουλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «αν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος».

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news