facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Καταστράφηκε η επιχείρηση ηλεκτρικών του Νίκου Καρώνη – Ζημιές και σε σπίτια από τη μεγάλη φωτιά στο Περιστέρι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική στις πέντε τα ξημερώματα από τη φωτιά που ξέσπασε σε επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών στην οδό Γονατά. 
Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς η αποθήκη ήταν γεμάτη εύφλεκτα υλικά και εφάπτεται με πολλά σπίτια.φωτιά ΠεριστέριΝίκος Καρώνης φωτιά Περιστέρι
Οι φλόγες επεκτάθηκαν αμέσως σε όλους τους χώρους της αποθήκης με τα ηλεκτρικά. Το κτήριο τυλίχθηκε από άκρη σε άκρη. Οι φλόγες μέσα σε μερικά λεπτά επεκτάθηκαν και στο διπλανό σπίτι καίγοντας δύο δωμάτια. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές.
Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να ανοίξουν παράθυρα και πόρτες της επιχείρησης για να μπορέσουν να ρίξουν νερό στο εσωτερικό, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσαν ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά στα διπλανά σπίτια. Αμέσως δόθηκε εντολή εκκένωσης των διπλανών διαμερισμάτων για να μην κινδυνέψουν οι ένοικοι.
Επί τρεις ώρες οι πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες. Τα υλικά ήταν εξαιρετικά εύφλεκτα και σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν εκρήξεις που δυσχέραναν το έργο των πυροσβεστών. Τελικά μετά τις 08:30 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Νίκος Καρώνης, δηλώνει πως η επιχείρηση δεν ήταν ασφαλισμένη καθώς δεν είχαν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες. “Καταστράφηκα” λέει στο newsit.gr
newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news