facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο Γιάννης Δάρρας αποχωρεί από το δελτίο αλλά μένει στην ΕΡΤ: «Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια»

Με αιχμές σημαδεύτηκε η οικειοθελής αποχώρηση του δημοσιογράφου Γιάννη Δάρρα, που όπως είπε ζήτησε να τον απαλλάξουν από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ2 για λόγους αξιοπρέπειας.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνοντας ότι επιλέγει την «επαγγελματική του αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας, όπως την έμαθε. Επίσης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και τους τηλεθεατές που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο στην προσπάθεια.

Ειδικότερα, ο κ. Δάρρας έγραψε: «Από σήμερα δεν θα είμαι πλέον στη παρουσίαση του δελτίου της ΕΡΤ2 στις 23:00. Ζήτησα να με απαλλάξουν. Έχω ενημερώσει, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, για τους λόγους. Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας όπως την έμαθα. Ευχαριστώ για τη συνεργασία την μεγάλη πλειονότητα των συναδέλφων και τους φίλους τηλεθεατές που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο σε αυτή την προσπάθεια. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με πίστη στην αποστολή της για πολυφωνική και έντιμη ενημέρωση».



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news