facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία και άρση ασυλίας του Μπαρμπαρούση ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

Την ποινική δίωξη του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και των βουλευτών της ΧΑ που χειροκρότησαν όσα προκλητικά δήλωσε, καθώς και την άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας τους, για να μπορέσει να εφαρμόσει η Δικαιοσύνη τους νόμους, ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγη ώρα ο Κ. Μπαρμπαρούσης κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν τον πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Άμυνας.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης διέπραξε σοβαρό ποινικό αδίκημα και βαρύτατη προσβολή σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφερε ο κ. Καμμένος και συνέχισε λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να καλεί τις Ένοπλες Δυνάμεις να καταπατήσουν το Σύνταγμα και να καταλύσουν το δημοκρατικό πολίτευμα.

«Διαβεβαιώνω τον ελληνικό λαό πως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι δημοκρατικές και κανείς δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να ανταποκριθεί σε τέτοιους είδους εκκλήσεις» συμπλήρωσε.

Ο Π.Καμμένος ζήτησε την ποινική δίωξη με βάση τα άρθρα 134 και 135 του πρώτου Κεφαλαίου του Συντάγματος για εσχάτη προδοσία και προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι η ποινική δίωξη θα ασκηθεί με πρωτοβουλία της Δικαιοσύνης.

Πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρουν πως η Χρυσή Αυγή φαίνεται να προσανατολίζεται στην αποκήρυξη των απόψεων Μπαρμπαρούση και ενδεχομένως στη διαγραφή του βουλευτή, μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μετά τη δήλωση Καμμένου ότι διαβιβάζονται στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω και την άσκηση ποινικής δίωξης τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης, με τις πρωτοφανείς δηλώσεις Μπαρμπαρούση.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news