facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Επίθεση Σταμάτη στον ΣΥΡΙΖΑ: Κρίμα στις σόλες των παπουτσιών που καταναλώσατε για να κάνετε πορείες στην αμερικανική πρεσβεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην στάση των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου, σημειώνοντας: "Ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, που χθες ωρύονταν εναντίον της σύμβασης και έλεγαν πολύ σκληρότερους χαρακτηρισμούς από τα άλλα κόμματα, τι είναι; Σε ποια κατηγορία τους εντάσσετε, στους ακραίους εθνικιστές ή τους γραφικούς; Γιατί κάθονται δίπλα σας. Με αυτούς συγκυβερνάτε. Εκεί δεν λέτε κουβέντα. Δεν ξέρω πώς τους χαρακτηρίζετε. Προφανώς, σε όποιον χαρακτηρισμό κι αν δώσετε μπροστά έχετε τον επιθετικό προσδιορισμό χρήσιμοι, Χρήσιμοι για την παραμονή σας στην κυβέρνηση".

Ο κ.Σταμάτης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν έκανε διαπραγμάτευση αλλά μυστικό αλισβερίσι, ενώ απευθυνόμενος εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Ποιοι διαπραγματεύτηκαν για να υπερασπιστούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι μισοί από εσάς δημόσια έχετε δηλώσει ότι πρέπει να της δώσουμε σκέτο το όνομα Μακεδονία. Είναι σαν να βάζουμε τον προπονητή του Ολυμπιακού να διαιτητεύσει έναν αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα".

"Κρίμα στις σόλες των παπουτσιών που καταναλώσατε για να κάνετε πορείες έξω από την αμερικανική πρεσβεία και να λέτε φονιάδες των λαών. Εμείς δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά. Εσείς ζητάτε και παίρνετε πιστοποιητικά αλλά πληρώνοντας βαρύ εθνικό τίμημα" συνέχισε ο κ. Σταμάτης.

Αναφερόμενος στη συμφωνία για το Σκοπιανό είπε ότι από τις υπογραφές υπάρχουν έννομες συνέπειες και σίγουρα πολιτικές συνέπειες, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνησε ότι εξαπατά τους πολίτες.

"Ουσιαστικά αυτή συμφωνία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο φερετζές για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε." κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός.



real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news