facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Χημικά και μαύρες σημαίες στις Πρέσπες για τη συμφωνία

Ένταση επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή των Πρεσπών αφού πολυάριθμοι διαδηλωτές, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων.
Σύμφωνα με το thestival.gr, την ώρα που υπογραφόταν η συμφωνία, μια ομάδα πολιτών, ανάμεσά τους και ακροδεξιοί, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών
Στην περιοχή της Βίγλας Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών, δεκάδες λεωφορεία έχουν καταφτάσει από τα οποία κατεβαίνουν διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν "ΟΧΙ" στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.
Κάτοικοι του χωριού Λαιμός, το οποίο απέχει λίγα χιλιόμετρα από το χωριό Ψαράδες, τοποθεσία υπογραφής της συμφωνίας έχουν τοποθετήσει στα μπαλκόνια τους μαύρες και ελληνικές σημαίες.
Με αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι του χωριού θέλουν να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
Παράλληλα, κάτοικοι του χωριού Λαιμός έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία κρατώντας ελληνικές και μαύρες σημαίες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση του όρου Μακεδονία.
news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news