facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Νυχτερινή αστυνομική επιχείρηση «σκούπα» στο Νοσοκομείο Αττικόν

Οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας τη νύχτα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Αττικόν, μετά από καταγγελία του σωματείου των νόμιμων αποκλειστικών νοσοκόμων, για τον έλεγχο της αδήλωτης – παράνομης – μαύρης εργασίας.

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν 13 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες (3 Ελληνίδες, 6 Γεωργιανές, 3 Βουλγάρες και μία Αλβανίδα), οι οποίες εργάζονταν χωρίς να είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου, μη διαθέτοντας διπλότυπο μπλοκ αποδείξεων παροχής υπηρεσιών καθώς και άδεια εργασίας.

Οι γυναίκες εργάζονταν στο Νοσοκομείο με χαμηλό μεροκάματο, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα κάποιοι να καρπώνονται μερίδιο από τα έσοδα, δηλαδή η πιθανότητα να υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης της μαύρης εργασίας.

Μετά την ολονύκτια κράτησή τους, οι 13 γυναίκες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενες για παραβίαση του ν. 683/1948 περί διπλωματούχων αδελφών νοσοκόμων. Δύο από τις συλληφθείσες πρόκειται να απελαθούν, αφού δεν διαθέτουν άδεια παραμονής στη χώρα και για μία εκκρεμεί εισαγγελική παραγγελία φυλάκισης.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news