facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Γεννηματά για Σκοπιανό: Όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας πρέπει να ανησυχούν όλοι οι Έλληνες

«Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδα, ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να αποφασίσει πριν βρεθεί ενώπιον τετελεσμένων» ξεκίνησε την ομιλία της η Φώφη Γεννηματά και ξεκαθάρισε πως «δεν εμπιστευόμαστε αυτή την κυβέρνηση, πουθενά και για κανένα θέμα, ειδικά στα εθνικά θέματα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για επιπολαιότητα την ώρα που ο ελληνισμός αντιμετωπίζει νέες απειλές από την Τουρκία. «Είστε θλιβερή μειοψηφία, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Έχουμε μια κυβέρνηση σε αποδρομή που υποκύπτει στις πιέσεις, συνέχισε και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. «Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις, για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα μιλήσει ο ελληνικός λαός γιατί εμάς αφορά» τόνισε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ.

«Ο κ. Τσίπρας έχει όλη την ευθύνη για τη διαπραγμάτευση, αλλά και για τον διχασμό της κοινωνίας» ανέφερε, εστιάζοντας στις ευθύνες του πρωθυπουργού.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στελέχη που πρότειναν στο παρελθόν να δώσουμε τα πάντα στη FYROM, ενοχοποιώντας και τις κινητοποιήσεις των πολιτών κατά του αλυτρωτισμού» επισήμανε και ζήτησε σεβασμό στη φωνή του λαού.

Καταδίκασε ως πρόκληση σε βάρος του πολιτεύματος την ομιλία Μπαρμπαρούση και τόνισε: καμία ανοχή στους φαίστες! Κάλεσε και τη δικαιοσύνη «επιτέλους να προχωρήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής». Μάλιστα, μίλησε για πολιτική πρεσβυωπία, αναφερόμενη στη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

Στάθηκε και στις διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ, όπως είπε, ευθύνες που η αξιωματική αντιπολίτευση αρνείται να αναλάβει. Χαρακτήρισε τη ΝΔ... κόμμα μπαμπούσκα.

«Στο Κίνημα Αλλαγής πιστεύουμε στη λύση, αλλά όχι σε οποιαδήποτε λύση» ξεκαθάρισε. Δέχτηκε ότι η συμφωνία έχει θετικά σημεία, αλλά η υλοποίησή τους δεν εξαρτάται από την Ελλάδα, αλλά από την γειτονική ώρα.

Ενώ οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε είναι άμεσες. Δεν πρέπει να βιαστείτε κ. πρωθυπουργέ να προχωρήσετε στις υπογραφές, είπε απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Στάθηκε σε δύο σημεία που πρέπει να αλλάξουν: πρώτον, η εθνικότητα και η γλώσσα να είναι σύμφωνα με τη νέα ονομασία και δεύτερον, η επιστολή πρόσκλησης στο ΝΑΤΟ να σταλεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Σκοπίων.

Όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας πρέπει να ανησυχούν όλοι οι Έλληνες, κατέληξε, ο κ. Τσίπρας θα κριθεί από την ιστορία αλλά και από τον ελληνικό λαό στις εκλογές, όπου το όχι δε γίνεται ναι.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news