facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Καταδίκη Πολάκη για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το ποσό των 8.000 ευρώ, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καλείται να καταβάλει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θεωρήθηκε προσβλητική για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διατακτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, που έκανε δεκτή εν μέρει την αγωγή, ο κ. Πολάκης καλείται να καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη και να κατεβάσει την ανάρτησή του από 3 Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε. Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, πρέπει να αναρτήσει στο Facebook το δια ταύτα της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει πρόστιμο 100€/μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα 600 ευρώ και το παράβολο ερημοδικίας 250 ευρώ, αφού δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Πάντως, η αγωγή συζητήθηκε ερήμην του Π. Πολάκη, ο οποίος όμως έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ώστε να κριθεί η υπόθεση και από ανώτερο δικαστήριο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στις 3 Μαϊου 2017:


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news