facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας: Απαράδεκτη η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για κατεδάφιση των εγκαταστάσεων καθαριότητας

«Απαράδεκτη» και «σκανδαλώδη» χαρακτηρίζει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να κατεδαφιστούν άμεσα οι δημοτικές εγκαταστάσεις καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ εξήγησε πως μόλις τους τελευταίους μήνες άνοιξε ο δρόμος για νέο χώρο όπου θα μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις καθαριότητας και πως για να λειτουργήσει ο νέος σταθμός απαιτούνται τουλάχιστον 5-6 μήνες προετοιμασίας.

Την στήριξη τους στον Δήμο Φιλαδέλφειας εξέφρασαν οι Δήμαρχοι Ν.Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, Αγ.Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και η αντιδήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Γιώτα Περδίκη, καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής παρατάξεων από άλλους Δήμους όπως Αμαρουσίου, Παπάγου-Χολαργού κλπ.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης επεσήμαναν ότι είναι πρωτοφανής και σκανδαλώδης η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που στρέφεται εναντίον της πόλης και των δημοτών και κάλεσαν τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη να παρέμβει άμεσα ώστε να ανακληθεί.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news