facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος

Στη διαγραφή του δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από τις νέες προκλητικές δηλώσεις του κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Καμπόσος είχε και προ ημερών προκαλέσει την ενόχληση του «γαλάζιου» κόμματος, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε εκείνη την περίπτωση είχε γλιτώσει την τελευταία στιγμή τη διαγραφή του από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε βιντεομήνυμά του την Παρασκευή, ο κ. Καμπόσος αφήνει αντισημιτικά υπονοούμενα, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει επιλεκτική δημοκρατία».

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι» λέει ο δήμαρχος Άργους.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία τονίζει: «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες.Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Προ ημερών, ο Δημήτρης Καμπόσος είχε δικαιολογήσει μέσω facebook την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Μητσοτάκης για δήμαρχο Άργους: Δεν θα ανεχτώ διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ

Στη διαγραφή του δημάρχου Άργους-Μυκηνών αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχτεί «μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Ο «γαλάζιος» πρόεδρος τονίζει, επίσης, πως ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του».


Αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις του δημάρχου Άργους προκάλεσαν και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα να τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 ημέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους για να βρει ο «κύριος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του».

«Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική. Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες» τονίζει επίσης η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

cnn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news