facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Χαρτάκια πετάνε και έξω από τον Λευκό Οίκο και δεν συλλαμβάνονται

Τις διαμαρτυρίες που γίνονται έξω από τον Λευκό Οίκο έφερε ως παράδειγμα ο Νίκος Τόσκας, για να εξηγήσει την αντίδραση της αστυνομίας απέναντι στον Ρουβίκωνα.

Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται, ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίοτη, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν τον νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ακόμη και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν πάνω από 100 περιπτώσεις στις οποίες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μέλη αυτής της ομάδας.

«Η πραγματικότητα είναι ότι τώρα μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Εστιάζουμε στα κυκλώματα ναρκωτικών γιατί αυτά τροφοδοτούν και άλλες παραβατικές καταστάσεις», ανέφερε ο κ. Τόσκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι το κύριο πρόβλημα στην περιοχή το δημιουργούν «κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και - εκούσια ή ακούσια - αυτά υπερασπίζονται».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news