facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κουντουρά στη Βουλή: Αποθέωσε τη συγκυβέρνηση και δεν είπε κουβέντα για το Σκοπιανό

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ήταν η πρώτη από τους υπουργούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων που μίλησε στη διαδικασία πρότασης δυσπιστίας.

Στην ομιλία της δεν αναφέρθηκε ούτε για μία στιγμή στη συμφωνία της Ελλάδος με τα Σκόπια και προτίμησε να επιτεθεί με σφοδρότητα στη ΝΔ.

Η κυρία Κουντουρά είπε ότι «για τη Νέα Δημοκρατία αυτό που διακυβεύεται είναι η πολιτική της επιβίωση. Σας καλώ να απορρίψετε την πρόταση δυσπιστίας γιατί δεν είναι παρά μία ενέργεια γεμάτη υποκρισία. Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κρυφτεί να αποφύγει να τοποθετηθεί υπεύθυνα απέναντι στον ελληνικό λαό και επιδιώκει να αποσταθεροποιησει τη χώρα και την αναπτυξιακή πορεία στην οποία ήδη έχει εισέλθει. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί, στηρίζουμε την κυβέρνηση γιατί σεβόμαστε τις θυσίες που έκαναν όλοι οι Ελληνες και όλες οι Ελληνίδες τιμούμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις στο ακέραιο».

Η κυρία Κουντουρά ανέφερε, επίσης, ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους Πράσινους έχουν μία έντιμη συνεργασία αλλά ο καθένας σέβεται τις θέσεις του άλλου και μένει πιστός στις δικές του θέσεις

«ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε μία έντιμη συνεργασία, μένουμε όμως σταθεροί στις θέσεις μας και με υπευθυνότητα αγωνιζόμαστε για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Συνεχίζουμε και εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που δικαιούνται όλες και όλοι για ανάπτυξη, πρόοδο, ευημερία και ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές», είπε χαρακτηριστικά.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news