facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σαλβίνι: Ψαλίδι €5 δισ. στο κονδύλι για την υποδοχή προσφύγων

Σε έναν από τους κύριους στόχους του, με τα νέα καθήκοντα του υπουργού Εσωτερικών, αναφέρθηκε ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας ιταλικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό των καθηγητή Τζουζέπε Κόντε.

«Θα ήθελα να περικόψω το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει εγκριθεί για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών. Είναι ένα ποσό το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό», είπε ο Σαλβίνι.

Πρόσθεσε, δε, ότι «Οι πόρτες της Ιταλίας θα είναι ανοικτές για τους καλούς ανθρώπους, αλλά θα δοθεί εισιτήριο χωρίς επιστροφή σε όσους έρχονται στην Ιταλία για να δημιουργήσουν προβλήματα και πιστεύουν ότι θα κάποιος θα τους συντηρήσει για όλη τους την ζωή». «Πρέπει να πάνε σπίτι τους, θα είναι μια από τις προτεραιότητές μας», κατέληξε ο επικεφαλής της Λέγκα.

Οι σχολιαστές αναφέρουν ότι ο Σαλβίνι, ενδεχομένως, συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους και «δεν έχει εγκαταλείψει τους τόνους της προεκλογικής εκστρατείας», ενόψει και των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 10 Ιουνίου, σε σχεδόν οκτακόσιους δήμους της χώρας.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news