facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ν. Μαυραγάνης για Σκοπιανό: 180 αλλιώς η κυβέρνηση θα πέσει

Την άποψη ότι εάν η συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ δεν πάρει 180 ψήφους, η κυβέρνηση θα πέσει, εξέφρασε ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό Στάθμό ΣΚΑΪ ο κ. Μαυραγάνης έκανε λόγο για τη διαφωνία του σχετικά με τη συμφωνία στο Σκοπιανό και προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα πέσει «εάν η συμφωνία δεν πάρει 180 ψήφους όταν έρθει στη Βουλή».

Ερωτηθείς για το αν συζητήθηκαν πιθανά «ανταλλάγματα» στη συζήτηση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ο κ. Μαυραγάνης παραδέχτηκε ότι έγινε η συζήτηση για την διευθέτηση του χρέους, ωστόσο δήλωσε ότι «δεν έχει καμία σχέση με την συμφωνία».

«Συζήτηση για ανταλλάγματα δεν υπήρξε. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Συζητήσαμε απλά και την πολιτική επικαιρότητα. Έγινε η κουβέντα για φοροελαφρύνσεις, αλλά δεν συνδέεται με τις Πρέσπες», υπογράμμισε.

Τέλος έβαλλε κατά της Ν.Δ. την οποία κατήγγειλε ότι συμπορεύεται με την Χρυσή Αυγή. «Υπάρχει μια συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγη και τη ΝΔ. Υπάρχουν κοινά στοιχεία στο λόγο τους», σημείωσε ο υφυπουργός Υποδομών .

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news