facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Πέραμα: Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει πως δέχθηκε η αντιφασιστική οργάνωση ΟΡΜΑ, κατά τη διάρκεια παρέμβασης στους δρόμους του Περάματος, σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία συνδικαλίζονται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 22 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και μελών της ΟΡΜΑ. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, ομάδα πολιτών έχει συγκεντρωθεί έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονται οι προσαχθέντες.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «εγκληματική επίθεση τραμπούκων», η οποία «έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά νεοναζιστικών επιθέσεων στην περιοχή, και συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά από την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες εναντίον του Η. Κασιδιάρη».

«Το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού δεν έχει θέση ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά. Ο αγώνας για την αναχαίτιση του νεοναζισμού και της φασιστικής, εγκληματικής δράσης των δολοφόνων της Χ.Α. πρέπει να είναι καθημερινός και διαρκής» καταλήγει το κυβερνόν κόμμα.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news